Energiecoöperatie Oss               Samen maken wij onze omgeving energieneutraal!

underline

Underline1

U bevindt zich hier: HomeNieuwsLezing: Het kapotte ruitje in het gebouw van de duurzaamheid

Lezing: Het kapotte ruitje in het gebouw van de duurzaamheid

Energiecoöperatie Oss presenteert de lezing: Het kapotte ruitje in het gebouw van de duurzaamheid


De Energiecoöperatie Oss organiseert voor alle inwoners van de gemeente een voorstelling over duurzaamheid. Deze voorstelling is in de Lievekamp op maandagavond 27 juni. De toegangsprijs is €7,50, kaartjes zijn te koop via de kassa en website van de Lievekamp.

Wat heb je aan al je inspanningen om je huis energieneutraal te maken als er een ruitje kapot is? Duurzaamheid is niet enkel energie besparen en het gebruik maken van duurzaam opgewekte energie. Duurzaamheid kan ook worden toegepast op andere terreinen. Wat denk je van een Zwerfie maken? Een Zwerfie? Ja een foto van jezelf als je zwerfafval opraapt.
 

Programma

Op maandagavond 27 juni organiseert Energiecoöperatie Oss een lezing die verzorgd wordt door Dirk Groot en Peter Smith van stichting Klean (Klagen Loont Echt Absoluut Niet). Zij laten op een onderhoudende manier zien hoe wij de Plastic Soep kunnen verkleinen. De Ronde foyer van de Lievekamp is de locatie voor deze lezing welke om 20:00 uur begint. Kaarten à € 7,50 zijn te koop aan de kassa van theater de Lievekamp (dinsdag t/m vrijdag 10:00-16:00 uur) of via de website van de Lievekamp (www.delievekamp.nl)
 

Achtergrond

Energiecoöperatie Oss (ECO) heeft het Klimaatstraatfeest voor virtuele straten gewonnen.  Een deel van het prijzengeld wordt gebruikt voor deze lezing. We willen via deze lezing anderen inspireren tot bewuster leven.

Kom ook! We hopen onze leden, vrijwilligers en alle andere geïnteresseerden in grote getale te mogen begroeten.

Let op: op de avond zelf is de kassa niet open dus kunnen er dan geen kaartjes worden gekocht.

Elke bezoeker ontvangt een kortings voucher voor de Energiebespaarshop.nl